Valp fra MondreniCollies LES DETTE🐾

 

Vi kommer nok alltid til å være et lite oppdrett, men målet er selvsagt likevel at kvaliteten skal være så god som mulig! 

 

Jeg kan aldri love deg en perfekt valp eller hund! Det jeg kan love deg er at jeg har gjort mitt aller beste for at valpen skal bli så bra som mulig før den drar fra meg. Deretter er det opp til deg 😉!

En valp fra oss koster 25 000 i 2022.

Med i prisen er da VALPETEST hos K9 Hundesenter ved ca. 7 ukers alder og VALPEKURS (evt annet kurs) hos meg, i Brønnøysund.

 

Du kan forvente at:

 Fra oss får du en valp som kommer fra en vel gjennomtenkt kombinasjon hvor vi har lagt vekt både på mentalitet, helse og eksteriør.

Valpen skal være godt sosialisert. Valpen vokser opp inne hos oss i en familie med flere hunder, katt og unger. De kommer til å være en del av vår hverdag. 

Valpen er veterinærsjekket, mikrochippet, vaksinert, ormebehandlet og øyelyst før den forlater oss.

Den er registrert hos NKK og får stamtavle.

Leveres med NKK standard kjøpekontrakt og Agria skjulte feil forsikring som er lurt for valpekjøper å videreføre.

Du får med liten valpepakke og informasjonsperm.

Jeg skal alltid være tilgjengelig for spørsmål og oppfølging som dere måtte trenge, til gjengjeld blir jeg glad for å høre hvordan det går med valpen i livet!

👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️👍👍👍👍

For å kunne evaluere mitt avlsarbeide slik at vi også i fremtiden skal få stabile og friske collier som fungerer både i familie og arbeid trenger jeg hjelp av deg som valpekjøper!

Derfor forventer jeg:

At du HD og AD røntger valpen mellom 15-24 mndrs alder.

Øyenlyser den når den har fylt året.

Fore med godt for, følge opp vaksiner.

Jeg kunne ønsket å fått mentalbeskrevet valpene da mentalitet er svært viktig for meg. Hvis du kunne tenke deg å gå MH er jeg behjelpelig med å finne MH nær deg. Mentalbeskrivelse går man helst før hunden er 2 år.

Dra gjerne på utstillinger med hunden. Det er flott for meg som oppdretter å få tilbakemelding også på eksteriør. Jeg er selvsagt behjelpelig også her.

Ellers tar jeg for gitt at valpen og den voksne hunden får være et fullverdig familiemedlem. Collien er en rase som mistrives om den ikke får være sammen med flokken sin! 

Jeg tar også for gitt at du er glad i turer og aktiviteter med hund. Jeg håper at du går på kurs og aktiviserer hunden din. Pelsstell er noe du som som eier av en langhåret collie må regne med å bruke en del tid på, spesielt i røyteperioder. En ustelt collie er trist å se, og det er ubehagelig for hunden selv!

Jeg forventer rett og slett at du gir valpen og den voksne hunden et godt liv nå som DU har valgt å ta den inn i livet ditt😄!

Nb! Jeg opererer ikke med VALPELISTE. 
Jeg ønsker at de som er interessert i en kombinasjon selv følger med på www.mondrenicollies.com og facebook.

Min Facebook (Monika Drevland Nilsen) oppdateres hele tiden med hva som skjer på hundefronten her hos meg.

Så kan du ta kontakt igjen når du ser tispen er parret/drektig.

Har ingen førstemann til mølla prinsipp. Leter etter de beste hjemmene til alle valper i hvert eneste kull❤️